Iesaku pameklēt netā infu tieši saistībā ar tavu problēmu, jo kā nekā, pats īsti zini, ar ko savu dzelzi esi apšuvis:
Iesaku tad pārbaudīt, vai vispār tavs xbox ir redzams tīklā un vai viņam ir dota piekļuve pie tava pc:
1. Attaisi WMP 12,
2. atrodi izvēlni "stream" -> "More streaming options".
3. izvēlies allow/enable streaming ja tā prasa
4. Sameklē sarakstā xbox 360 un izvēlies "Customize" nevis "default"
5. izvēlies "Make all of the media in my library available to this device"
Ja gadījumā tavs dators nevēlās nošeirot, tad izdari to manuāli visiem library folderiem, kurus tu gribi lai redzētu xbox:
- right click on them, then ‘properties’ then the ’sharing’ tab and click the ‘Share…’ button. Select ‘Everyone’ from the drop down list, then click ‘Add’ and ‘Share’
Ja vispār tev nepiedāvā tādu lietu kā "More streaming options" vai arī sī izvēlne ir neaktīva (esi manuāli rakņājies un izmainījis disc/folder/file - security/owner/permission setingus), tad nevaru Tev neko citu ieteikt kā to pašu ko es izdarīju - pārinstalēju win7.
Ja tomēr Tev uzrādās tas xbox un visu tu esi viņam atļāvis, tad problēmas varētu būt kaut kur citur.
Vēl viena lieta - switch pēc būtības ir hubs tikai ar mazliet advancētākām funkcijām. Ja switchs nav pēc router principa, kas pats izveido savu tīklu un sheiro vienu izejosho ip adresi uz visām tīkla ierīcēm, tad risinājumu es tev nevarēšu ieteikt, lai gan pats rakstīji, ka strādāja uz xp caur wmp (11 ???).
Vēl ir viens zināms gļuks saistībā ar win 7 RC un WMC, bet to tev gan vajadzēs pameklēt netā, kā viņu atrisināt. Man personīgi viņš bez aizķeršanās aizgāja.
Hmm, uz sitiena nevaru iedomāties vēl iespējamos variantus. Ja atrodi kaut ko specifiskāku, tad uzraksti. Varbūt spēšu palīdzēt