Moderator: agressor
|
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Kā jau rakstīju... aparāts zvērīgs... bet man jau ir Xkaste un pirkt vēl vienu bez vajadzības negribās!
![]() ![]() |
|
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)250 GB cietnis diezgan nopietns
![]() sen jau bija baumas ![]() |
|
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)100punkt izlaidīs šo konsuli , paies 3 līdz 6 mēneši un mēs varēsim iegādāties 250gb hdd atsevišķi (ļoti sarežģitā M$ marketinga kultūra)
![]() Un nevajadzētu piemirst tauta ka būs project natal , kas slauks naudu arī ,so neredzu pirkt jaunu x360 ar lielāku cietni, ja tuvākā laikā iznāks Natal ,gan jau ar kko tik pat apjomīgu ... Lūk pierādījums , ka 250gb hdd ir ir ĻOTI ekskluzīvs http://www.gamespot.com/news/6228606.ht ... es;title;1 Lūk daži gameplay video http://modernwarfare247.com/news/more-m ... yer-action ![]() |
|
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)sincerely yours
agressor |
|
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Jā iepostē vēl kautko tā lai man pimpis vispār nokrīt no fapošanas nah nost!
|
|
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Vēl palicis nedaudz vairāk kā mēnesis līdz spēles iznākšanai. Iepazīsties ar achievementiem jau laicīgi!
|
|
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)paskatijos gameplay, dzekins pirmo reiz domaja pasaudzēt sunīti, bet, kad nomira, otrajā piegājienā pooch bija beigts uz vietas
![]() kamēr gaidat spēli varat paskatīties filmu Gamer, filmā redzami (tipa) nākotnes geimingošanas indrustijas sasniegumi. skatoties filmu man COD ienāca prātā pirmais, kas kaut kad varētu izskatīties tāds, varbūt COD 50 ![]() |
|
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)p.s. Bordo: šito labāk neskaties,pastāv risks palikt aklam!!! |
|
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Es gribētu riot-shield.
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)FYI:
Nezinu kā citiem, bet es no Game.co.uk saņēmu vēstulīti, ka pre-order sūtījumi, ja tie nav express sūtījumi, var kavēties, sakarā ar to, ka drīz iespējams sāksies pasta streiks Anglijā. Bet itkā dikti solīja, ka viņi par visu būs parūpējušies un spēle būs laikā. |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Streiks notika tikai 22. un 23. oktobrī. Tam nekādā veidā nevajadzētu ietekmēt MW2.
Tas ietekmē arī sūtījumus ārpus UK, jo Royal Mail ir tie, caur kuriem tie sūtījumi nonāk visur. Forza 3 tika izsūtīta ātrāk tieši dēļ šīs problēmas un rezultātā mēs to arī dabūjām dienu pirms relīzes. GAME ir normāls kantoris, kas vismaz rūpējas par saviem klientiem. |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Fucking great! Drīz jau būs manās roķelēs, muahaha.
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)tas chalis lidmashiinaa galigi nekaads
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)te nu ir reāls video, ja tas būs iekšā spēlē, tad es nezinu, kas tie par cilvēkiem, kas ļauj šaut pa neapbruņotiem cilvēkiem?! man bišku šķērmi sametās.
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)un kad tu spelee gta, tad tas ir stiliigi un ok... psc, ko var bljaustiities par katru suudu videospelees!
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Live streams no multiplayer,
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)es uzskatu ka banu vajag tiem kas spēlē online , bet ja single tad piem. man nospļauties
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Imho, kā viņi var atšķirt licenzētos geimerus no pirātiem, ja ar iXtreme 1.61 un abgx stealth patch IW un MS spēli redz kā oriģinālu o_O
Kill yourself, see what happens... |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Kpc gan ne? Kā nekā man ir elite un pirms rakstu kādu spēli, 101% pārliecinos ka tas ir visdrošākais veids un ka pastāv vissīkākā varbūtība noraut banānu. Esmu sazubrījies pietiekami
![]() Piracy sux, crysis even more ![]() Kill yourself, see what happens... |
Users browsing this forum: Google [Bot] and 21 guests