Moderator: agressor
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Es varu tikai piebilst to, ka šodien ir izsūtīta man paredzētā kopija, ftw!
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Kill yourself, see what happens... |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)šis spēcīgāks un tematiskāks
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Mazhek tu sacenties ar to kuram lielāks offtopic? Pierādi pretējo
Kill yourself, see what happens... |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)emm, tu background story manam video nezini so it looks like the offtopic
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)teach 'em a cock!
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)nu kruta kruta launch trailerīts.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)hehe jaw-dropping, pa latviski - žoklis atkarāsies vienkārši
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)izskatas, ka visas prognozes tiks lauzstas pagaidam jau izskataas episki!
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)shopto.net šodien man arī dispačoja spēli.
sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Vai tad jūs no Āzijas nesūtijāt CODu?
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Pastāv smaga iespējamība ka Krievijā Call of Duty : Modern Warfare 2 aizliegs pārdot, jo Krievijas iekšlietu ministrija ir sacēlusi traci par vienu īpašu spēles daļu, kur spēlētājam vajag
man tulkošana nedaudz klibo tapēc vairāk info šeit ( protams krievu valodā ) ---> http://www.gamer.ru/games/636-modern-wa ... osts/25307 |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)da ko tu gribi no krieviem, vinji vienmeer ir bijushi sisti!
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)paardomaaju un savas domas noteikti nemainu. Kaa vinjus shauj nost, tad vinjiem uzreiz ir probleemas. tas tak ir stulbi, taa ir videospeele!
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)[offtopic]Kāpēc gan lai tu dotu sūdu par to, ko dara pilnīgi citas valsts valdība?
Un kāpēc, tu nesaki, ka Nigērieši vienmēr ir bijuši "sisti", kad notiek kaut kas tāds - .[/offtopic] Es, personīgi, esmu pret cenzūru un neatbalstu Krievijas valdības lēmumu, taču tā ir viņu darīšana. [offtopic]Anyways, tev ir dota mēle, lai runātu, un smadzenes, lai domātu ko tu runā, tāpēc turpmāk neizsakies tik aptveroši, saucot visu krievus par "sistiem", ja pat tu ar vārdu "krievi" domā Krievijas Federācijas valdību.[/offtopic] |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Uzminiet, ko man tikko pie durvīm pienesa!?
Izšipoja piektdien no shopto.net un šodien jau klāt! sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Damn, šorīt pulkst 8:10 pastkastīte bija tukša. Es ļoti ceru, ka pastnieks šorīt vēl nebija iegriezies, un ceru, ka vakarā jau būs.
Nu sakat, sakat - kāda ir? Last edited by Grammaton on Nov 9th, '09, 12:22, edited 1 time in total.
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Arī man MW2 ir atnācis no shopto.net
Tagad tik jāgaida darba dienas beigas un vakarā uz kara lauku. |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)tā, neliels kopsavilkums pēc manām sarunām ar xbox support un activision support. pēc šodienas paciņas saņemšanais pirmais zvans tika veikts uz xbox support, kur laipnais indietis sasmējās par manu jautājumu par to, ka redz es baidoties geimot pirms relīzes. pēc vairākkārtējās pārjautāšanas vai tiešām mana kopija ir genuine un vai es tiešām neesmu pirāts ( no sērijas ār jū šūr, ser, zat jour kopī iz dženuin? vēr did jū get it (izrunāt visu ar punjab akcentu) utt utt), jamie teica, ka nekas jau slikts nenotikšot, vienīgais vajagot reģistrēt iekš my.activision.com . nu neko, aizdevos uz activision un tur, reģistrējot manu geimu, neuzrādijās nosaukums. ko lai dara - opcija zvans supportam. pēc ilgas runāšanas noskaidrojās, ka it kā jau nebūtu vēlams spēlēt pirms relīzes un viņu sistēma nav sakārtota priekš mw2 vēl, bet nu geimot jau var. vienīgais, kas 100% draudot ir statu resetošana šodien 2:00 (pēc uk laika 00:00). tā kā aidā un uz priekšu
UPD.: ienācās tikko kā skaidrojošs epasts no activision: "Please note that currently, game registration is only for North America." - tā kā es nezinu, ko lai dara. no vienas puses var geimot, no otras hvz aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Paldies par jauko info.
Bet nu jā, nagi niezēs nenormāli šodien spēlēt. Fak, fak, fak - ko darīt? Kāds negrib noprovēt, kas notiks? |
Users browsing this forum: Google [Bot] and 6 guests