wuhū, pastnieks bišku vēlāk atnāca

Moderator: agressor
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)damn!
![]() ![]() wuhū, pastnieks bišku vēlāk atnāca ![]() ![]() Last edited by oskarszale on Nov 9th, '09, 15:38, edited 2 times in total.
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Kaut arī nagi niez, es tomēr pieturēšos pie sava - sēdi uz dirsas līdz relīzei!
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)šo saka # Name Robert Bowling
# Location Thousand Oaks, CA # Web http://www.fourzerotwo.com/ # Bio Gamer / Geek / Creative Strategist at Infinity Ward. We make video games (Modern Warfare 2 & Call of Duty series). http://twitter.com/fourzerotwo ANY store selling #MW2 early is in violation of street date. There are no "special permissions". That said, we won't punish players for it. Any players who purchased a legit retail copy will not be reset or banned. Only modded / pirate versions will be. there will be millions of new players at launch compared to only a few who got early. If you paid for the game it's yours to enjoy. sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)MW2 Unboxing
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Geims ir awesome. Gluži pelnīts balsojumā max punktu skaits! Rīt jāpamēģina būs co-op prieki
![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Jo vairāk lasu par geimu, jo vairāk gribas, palieku nervozs nedaudz.
Status: Shipped, but not yet arrived in nazi germany. |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Misija, kur tipa ir banota ir vienkārši WTF do want more + Hans Zimmer OST!!!!
Sākumā, savukārt pajautā, vai atslēgt to (tās) misijas, jo varot būt disturbing. Ir tā savādi, protams, bet awesome sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)YES!! Arī man ir tas prieks pienācis
![]() ![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)nez kāpēc iekš rio de janeiro graustu rajoniem kāds uz sienas rakstītu šo:
![]() aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)f****k visus juus, kam jau ir reliize, kas jau ir iespeeleejushies... es piemeeram doshos shonakt 1,9km kaajaam, lai iegaadaatos speeli ja!!!, un esmu gandariits, ka godiigi izturos pret noteikumiem, ieveeroju kodeksu, esmu korekts pilsonis, esmu vis vis vis godiigaakais speelmanis shajaa forumaa, respektiivi, likshu speeli ieksh sava aparaata (xbox360) tikai peec 12tiem no riita peec anglijas laika, vot... kraani!!!!
![]() p.s. a sakiet, ka ir veerts pirkt ko? |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Uzreiz var redzēt atšķirību starp konsoles un r.lv
![]() ![]() sincerely yours
agressor |
|
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)1. mūziku neklausījos es, bet tas nav svarīgi
2. man jau vairāk kā mēnesi kāja ģipsī, kas nozīmē slimības lapu, kas nozīmē algas vietā pabalsts un pašās beigās - pabalsts < alga tāpēc novēlu tev to ....taisnību sakot, nevienam to nenovēlu |
|
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)guļus/stāvus nekāds MW2 nesanāk, pat, ja pietikt naudas, lai nopirktu
![]() [/Offtopic] |
|
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)man pietiks ar ģipsi
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Izgāju dažas single missijas un ar scouxu izgājām pāris special ops, nu viss jau uber, vienīgi katras 5-10min jātaisa refill rokas ledum.
Laikam jāsāk vākties priekš multi. Kas ar mani? |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Hmm, man arī vakar atnāca kaut kāds geims no UK, kur virsū kaut kāds džeks un uzraksts "Call Of Duty Modern Warfare 2". Laikam jāieliek beidzot xkastē un jāiečeko, kas tas tāds ir un ko tas ēd
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)te bbc zinjas
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Jautajums jums.Man ir atkodeta konsole bet nopirku Cod MW2 orginalo banu var dabut ja spele orginalu ?
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Nezinu biju dzirdejis kad ja ir orginals tad nebanojot , tapec nopirku orginalu
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Ja kaste modota,gaidi banu!
p.s. MW2 pārdot negribi? |
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests