Moderator: agressor
|
Call of Duty: Modern Warfare 2iziets pirmo reizi 9-10h uz veteran - bez speciālu achievement vākšanas - 570/1000
Nemuldi.
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2Njā, es tikai vakarā sāku. Nu nekas, trešais Acts palicis, kam punkts tiks pielikts šodien.
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2Done uz veteran grūtības pakāpi. Daudz vieglāks veteran par jebkuru COD imho
sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2Single Player iziets uz Regular. Score: 245.
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2Jautajums jums.Man ir atkodeta konsole bet nopirku Cod MW2 orginalo banu var dabut ja spele orginalu ?
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2Iziets uz Hardened (nezinu kāpēc neņēmu uzreiz Veteran, es esmu stulbs) - 265 punkti.
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2iziets uz veteran nevācot speciali achieves, bet punkti tāpat padaudz savācās 590/1000
Tagad izies vēlreiz savāks visus intel un vēl achieves uz regular ![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2Spēlēju visu paralēli, primāri spec-ops un multi, tad single player un nu tas arī ir iziets, hell of a ride, izņemot dāžas US misijas sākumā pa boring suburbiem. SP nevācu neko extra un esmu pie 820/1000
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 21000/1000 .. Juggernauts ir vienkārši too much sick iekš coop
Nemuldi.
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 21000/1000 ar Brock pielikām punktu arī Spec Ops!
Spec Ops: 100% Single Player: 100% Multiplayer: ~421% and counting sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 21000/1000 tagad var pievērsties multi
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2Njā dažiem labim tas 1000/1000 ir kā ēst
![]() 880/1000 so far. UPD: Biki palabots score... tagad tik jādabū kāds kurš ar mani kopā varētu dabeigt SPEC-OP |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 21000/1000
![]() Beidzot! Paldies MzFx par Juggernautiem ![]() ![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 21000/1000 beidzot (meenesi pirms jaunaas dalja iznaakshanas:) )! paldies agressor par pacietiibu spec opsos!
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 21000/1000, Juggernautu misiju izgāju uz ar glitch palīdzību, bija booring bet easy.
|
Return to 1000/1000 un vienkārši izietās spēles
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest