insane bij jauks un interesants, 60 lvl savaakshana zanudnaja bajsi.
Kaadu laiku sho geimuku redzeet vairs negribeeshu

Moderator: agressor
|
Mass Effect![]() insane bij jauks un interesants, 60 lvl savaakshana zanudnaja bajsi. Kaadu laiku sho geimuku redzeet vairs negribeeshu ![]() jaa un IRCaa mani sauc Predat0rs ![]() |
|
Re: Mass Effect![]() ![]() imho taa tipa geimucis kuru peec pusgada velk laukaa no plaukta un iet veel ![]() jaa un IRCaa mani sauc Predat0rs ![]() |
|
Re: Mass Effectsincerely yours
agressor |
|
Re: Mass EffectLaba spēle, ļoti laba. 1000/1000 nekad nedabūšu, bet spēlēt prieks gan
![]() Izieta vienreiz, eju otreiz. |
|
Re: Mass EffectBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Mass EffectVienu rītu karlik saka, ka videogamesplus.ca Mass Effect nāk pa 23Ls shipped uz Latviju. Daudz nedomāju un insta pasūtīju
![]() Gaidu kad atnāks, bet vairāk gaidu, kad atnāks brīvs laiks geimot (probably uz aprīļa pusi). PSN - Piepz |
|
Re: Mass EffectIzgāju 1x, bet nu centos izložņāt, iziet un savākt visu-visu-visu, rezultātā tas arī tika izdarīts - 620 pointi man
![]() Iesāku ar krasi savādāku characteri, bet laikam atlikšu uz kādu laiku - citi geimi gaida, un tad jau arī DLC misijas būs iekrājušās |
|
Re: Mass Effectiziets, mēģināju izbakstīt visas planētas, bet zinu ka pārīti kvestu palaidu garām (Noveria 100% zinu ka sidekvests viens tika palaists garām) un iespējams arī kādu planētu neapmeklēju (jo vienu brīdi nojuka kur biju jau pabijis), bet godam iziets sasniedzot gan completiest achievementu, gan ally achievementus, gan 50 lvl. Tātad var teikt ka, ja palaidu garām, tad neko ļoti svarīgu. Ķeramies klāt otrai iešanai, šoreiz ar paragon. Man īsti neiepatikās pēdējā saruna renegade nobeigumam ()
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Mass EffectIziets - pagaidām tikai uz lousy 450 punktiem... Būs jāpamēģina female renegade, bet to pēc kāda laika. Pagaidām vienas no episkākajām beigām, ko kādai spēlei esmu redzējis (kopā ar Jade Empire un Freedom Fighters)
|
|
Re: Mass Effectbeidzot, beidzot!.. 49ni no 49niem sasniegumiem, ar maksimaalo, pagaidaam iespeejamo 1200 gamerscore... at the moment
![]() ![]() ![]() bljin priecaajos bezgala! ![]() |
|
Re: Mass EffectNu arī varu pievienoties pie šī, garām palaistā geima, izgājēju pulka.
Tākā ačīvmenti man nebija pārlieku must have tad 475/1200 |
|
Re: Mass EffectNu beidzot atguvu iekavēto - iziets uz 425. Var sākt nākamo daļu raut.
![]() |
Return to 1000/1000 un vienkārši izietās spēles
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest