Moderator: agressor
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)cik es redzu un dzirdu, tad MW2 multipleijers ir vienkārši briesmīgs. Normāls cilvēks var nemaz nemēģināt iet spēlēt. Modotas pultis, gliči, viss ko sirds vēlas, bļin un es vēl maksāju par to?! Beigsies golds, mainīšu konsoli, kāda jēga maksāt par sadirstu onlainu!?
![]() ![]() ![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Tā notiek, kad sasteidz.
Tāpēc ar iegādi noteikti nesteigšos un gan jau drīz būs update. |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Es nezināju šito lietu... rīt jāpamēģina
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Broks apžēlojās un iedeva šo pageimot uz brīvdienām.
Ko lai saka, pēc tam, kad izrāvu visu kampaņu praktiski non-stop'ā (viens pārtraukums miegam), jāsaka, ka viena no labākajām action spēlēm ever, kāda spēlēta - protams, ņemot vērā FPS skriptētā on-rails šūtera žanru ![]() Bet emociju ziņā, kuras gūsti spēles laikā - goda vārds, pārspēja Avatar, kas varētu būt salīdzināms pēdējā laika izklaidējošais gabals (piece of entertainment). Un it kā jau tas pats CoD4 bija tuvu šim, tā kā vajadzēja būt gatavam, bet kaut kā nobremzēju - ja būtu pa 40 Ls nopircis, nenožēlotu ne santīma (un tikai par Single Player). Atceros, ka pirmoreiz šī dizaina filozofija, kad action spēle sastāv tikai no kulminācijas momentiem, izlaižot visu pārējo, parādījās iekš Gears of War (1. un 2.), bet šeit tā ir pacelta kaut kādos astronomiskos augstumos ar visu... nu, visiem tiem awesome momentiem, lai nespoilotu ![]() Gaidam "Modern Warfare 3", bez šaubām - atlikušie varoņi vēl parādīs, ko spēj (2011., droši vien) Single Player - 10/10 Special Ops - nedaudz paskraidīju, varētu būt interesanti iekš co-op Multiplayer - nespēlēju |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Es palasiju un paskatijos reviews un sadzirdēju ka būšot kkāds Special Ops DLC, un vēl būs vismaz 2 MP map packs
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)līdz šim visiem CODiem bijis DLC, nav iemesla, lai šim nebūtu
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Jā šito pats arī esu izbaudījis ar shield ir awesome
![]() ![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)yeah baby, suck it uncharted
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Kads sito uz veterana izgajis?
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)jā.
salīdzināt ar cod3 vai cod:mw laikam jau nevar. ![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Veteran līmenis bija piece of cake! Pirmais FPS un xbox un iziets uz Veteran bez nemazākās pults dauzīšanas
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Jāpiekrīt, biju sagatavojies pamatīgai pults laušanai (pat otru iepirku šim gadījumam), bet viss velti - Veteran izgājās bez sāpēm.
Plus, mani Broks sabiedēja par SpecOps - tur arī 30 zvaigznes savācu bez problēmām viens pats solo, tālāk jau sākās challenge, bet tur jautrāk būs ar kādu ![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Es teiktu ka SpecOps visus divatā uz Veteran līmeņa ir daudz grūtāk iziet kā pašu spēli
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)pirmais cod, ko uz veteran izgāju, jo iepriekšējos ZB, ka granātas vienmēr nokrīt pie kājām, lai arī no kurienes mestas. šeit vismaz ir tas, ka AI ir gudrāks un precīzāks, nevis spawno magnētiskās granātas.
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)COD 4 veterāns bija sāpe pakaļā, bet šo izgāju kā pa sviestu. pat pabrīnijos, cik viegli
![]() starp citu - kāds prikols ir to muzeju beigās? ir kāds apšavis visus, pēc DO NOT TOUCH pogas piespiešanas? |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Nē
![]() ![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
|
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)oh yeaahh. spēle jau ceļo pie manis un beidzot arī varēšu kapāt non-stopā
![]() |
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)New Modern Warfare 2 Multiplayer Material Found
http://modernwarfare247.com/news/new-sc ... r-material |
Users browsing this forum: No registered users and 23 guests