|
Re: Lockerz.comkad tad tagad būs nākošais redeems? vienalga parastajiem z-listeriem.
|
|
Re: Lockerz.comnez tas jau laikam vinjiem top siicrets !
![]() bet esmu diezgan viilies jo neesmu sanjemis vel savu order kodu . ![]() teica ka izsuutishot bet vel nekaa .. 2 nedeeljas jau rinkjii ![]() jaturpina vien gaidiit ![]() |
|
Re: Lockerz.comTātad cik es saprotu, tas būs uz janvāra pusi, jo Z-lista kreklus izsūtīs janvārī, tā vismaz lockerzs man atmeiloja.
|
|
Re: Lockerz.comhmm es tik gribeeju apjautaties .
Vai kaads jau ir sanjeemis to ko pasuutijis ? piem pats kaarliitys Assasinu ir dabuujis ? Vai vismaz no taa lockerz.com ir sanjemis kkadu meilu ? ![]() |
|
Re: Lockerz.comTā kā esmu jauns lietotājs! ... jautājums - Viņi atklās ka es ar 2chariem eju tajā lockerz'ā?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Re: Lockerz.comlaikam tiešām neko nezini- tāpat vien tu preces nevari paķert- tur noteiktās dienās uztaisa, ka var preci dabūt, bet piemēram ja šie dod psp, tad tikai vienam viņš tiks- tāpēc uz lielām lietām cerības ir mazas...
atnāk aptuveni mēneša laikā(laikam). un gan jau ka neatklās ka ej no diviem profiliem. |
|
Re: Lockerz.comThx kaviar! ... a kas jauns notiek k.lv?
|
|
Re: Lockerz.comKurš ir labāks?
![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1) * Guitar Heroe Bundle - PSP * PSP-3000 system * Rock Band unplugged UMD game * 4 GB Memory Stick PRO duo * AC power cord; AC adapter; battery pack * Includes School of Rock movie voucher * NTSC Only ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2) * Rachet & Clank Bundle - PSP * PSP-3000 system in black * AC power cord; adapter; and battery pack * Games: Ratchet and Clank:Size Matters; Everyday Shooter Playstation Network Voucher * Video: National Treasure 2: Book os Secrets * 1 GB Memory Stick Pro Duo * NTSC Only ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- pirmais vai otrais ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Gamesharers on Dec 19th, '09, 19:34, edited 2 times in total.
|
|
Re: Lockerz.comhmm nu taa ari beigu beigas nedabuju savu Ipod touch 8Gb ..
pasutiju to un uzlimes nu tjip Skinus prieksh vinja .. Nu taa Skini shodien ir atnakushi .. bet nu Ajpods pats laikam nebuus .. ![]() nu neko . jamegjina nakoshreiz. ![]() hmm kaa citiem ? kaa teu Kāarlīt AC2 atnaca ? |
|
Re: Lockerz.comKā sanāks, tā sanāks! kad atvērsies reedom? ... datums, laiks!
![]() ![]() |
|
Re: Lockerz.comgan psp, gan wii nevarēsi ņemt abus vienā reizē, bija rakstīts, ka viens cilvēks varēs tikai k-ko vienu paņemt sev, lai arī citiem kas tiek!
|
|
Re: Lockerz.comnezinu, man jau visu janvāri stāv-Prize redemption coming soon.
|
|
Re: Lockerz.comsaņemiet, kādu laiciņu viņš padzīvosies šeit
![]() |
|
Re: Lockerz.comsincerely yours
agressor |
|
Re: Lockerz.comsincerely yours
agressor |
|
Re: Lockerz.compofig par offtopic, bet funny as fuck
![]() |
|
Re: Lockerz.comKāds nezin, kad ir plānots redeem? Spēli gribu.
![]() |
|
Re: Lockerz.comFebruārī būs. Vairākos viļņos un ar neilgi iepriekš izziņotu laiku. Vērts pasekot jamiem twitterī, ja nav pacietības sēdēt iekš hallway un spaidīt refresh
![]() |
|
Re: Lockerz.comViņiem visas spēles, cik esmu skatījies, ir region-free - domāju, ka tas ir tāds apzināts solis. Un visticamāk būs 1 balva uz personu.
|
|
Re: Lockerz.comTu esi atradis kādu region-locked spēli?
|
|
Re: Lockerz.comKā to saprast? Neesmu meklējis, tāpēc jautāju, jo bildēs jau, protams, ir NTSC un tamdēļ līdz šim vadījos pēc play-asia.com lista, bet, ja tu tagad saki, ka visas teiksim der uz PAL konsoles, tad jau nav nekādu problēmu.
![]() |
|
Re: Lockerz.comNu, es vnk prasu, jo līdz šim visas spēles, ko skatījos, bija region-free. Protams, tik un tā pirms redemption'a ir jāuztaisa double-check, jo iekš Redeem sadaļas jau tāpat ir balvas tagad redzamas.
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests