|
Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Alus nākamnedēļ iekš . Droši vien pēc darba laika beigām (~17:00). Pie viena varēs palūrēt kādu atkārtojumu no Vankūveras. Saki, ja esi par un nobalso par vēlamo dienu!
Padod ziņu tālāk mIRCā, twatterī, ! |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Eu vajag tikt skaidŗibā, kur ir Bombardieris. Turpat, kur Ex - Stalla (viņas vietā), jeb citur?
sincerely yours
agressor |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Turpat, tas pats pagrabs - Lāčplēša 35, starp A.Čaka un Kr. Barona ielām
Te var palasīt nelielu mini-review par iestādi: |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)sincerely yours
agressor |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Esmu par, diena laikam gan ir vienalga. Varbūt vēlāk izteikšu savu balsi par konkrētāku dienu. Bet iedzert vajag.
|
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Esmu gatavs dzeeraajs 1,3vaj 5dien
![]() jaa un IRCaa mani sauc Predat0rs ![]() |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Kaut kas notiks vai viss noklusīs?
|
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Vot nekādi nesaprotu - ko visi tik dzert griboši nedēļas vidū? Jums jāstrādā nākamajā dienā nav vai vienkārši mājās aizejot šņaucam vitamīnu lai atskaidrotos?
Nemuldi.
![]() |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Nu, davai - balsojam un lemjam. Nebūs nekāda augstāka vara, kas pateiks, kur un kad jādzer - viss ir pašu rokās, arī Tavu paģiru liktenis! Tamdēļ nepaliec malā!
|
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Es savu balsi esmu nodevis.
|
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Pagaidām dalību apstiprinājuši:
Grammaton karlik Skiminoks mazheks kaarliitys vertigo neesi sēne, nāc rīt palakt alu ar rītārdiem! Last edited by kaarliitys on Feb 17th, '10, 01:08, edited 1 time in total.
|
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)rīt redzēšu kā un kas, jo vispār es balsoju par 5dienu.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Sen nav dzerts alus. Domājams, ka būšu. Balsoju par piektdienu.
|
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Nu, es eju rīt (t.i. šovakar), jo pa vakardienu 3diena vēl turējās topā. Kas nu vēlas lai nāk, kad grib, vnk šobrīd pietiekami daudz cilvēku ir apstiprinājuši savu dalību 3dienai.
|
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)sincerely yours
agressor |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Vopšem, šodien iekš Bombardier'a pēc darba dienas beigām ~17iem būs:
Grammaton karlik Skiminoks mazheks kaarliitys vertigo Tie, kas gribētu būt kopā ar visiem, bet kredīts neļauj tērēties: agressor Tie, kas uzskata, ka jādzer līdz grīdai, otherwise nav pasākums, un trešdienā līdz grīdai dzert nevar: Broks iCE2 |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)līdz cikiem būsiet? 17 noteikti netieku, vēlāk varētu uz laiciņu (tik cik atgādināt, kā jūs, rītardi izskatieties
![]() |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Jau tika noskaidrots, ka līdz 21:30 točno vajadzētu vēl visiem būt
![]() |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)OK, vismaz apsveicināties piekāpšu
![]() |
|
Re: Ex-ex Stella (aka Bombardier Bar)Nu bla... Tā ir, ka reti skatās šo te sadaļu kuru sauc par revolution.lv<revolution.lv<revolution.lv paziņojumi
|
Return to revolution.lv paziņojumi
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest