ciw visiem zinoshajiem un ari tiem kuri vnk iemaldijas shaja posta. ir radushies dazhi jautajumi par XBL un cable internetu, bet nu saksim ar details. atbrauca pie manis ciemos bralens kurs pac dzivo UK un ieraudzija, ka man xbox ir pieslegts pie live. saka mani izprasnat, kas un ka, bet konkreti pastastit vinam nevareju jo mums atskiras dzelzhi (i-neta dzelzhi) man ir lattelecom internets un, ka jau zinam tad lattelecom'am ir modems, kurs man ir 5 portigs. sanak ta viena porta ir pac interneta vads kas ieiet modema. 2. ir vads no modema uz pc un 3. vads ir no modema uz xbox.
savukart vinam UK, ir cable internets bez nekadiem modemiem utt. nu ta mes sakam stukot, ka varetu sadalit ta lai kabelis ietu gan uz vinja pc gan uz xbox. pec vinja stastita sapratu ka kapnu telpa viniem stav kaste no kuras uz dzivokli nak interneta vads kurs ir iesprausts pc.
varbut kads varetu pastastit, ka tad varetu sataisit ta lai nets butu gan pc gan uz xbox. varbut ir kadi switchi vai splitteri?
P.S kur var visletak nopirkt XBL Gold Memmbership un MS Points? (ja ja atceros ka bija jau tads jautajums)