Moderator: agressor
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfaresincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfaresestdien shis wunderkinds an buus rokaa
![]() ![]() ![]() Rihards3 |
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfarespeele ir vienkaarshi zveers. nebiju domaajis, ka buus tik aizraujosha. visu cienju, bet halo 3 ir pilniigs craps saliidzinaajumaa ar shito!
man arii ir iepaticies rpd + grip un tam klaat veel njemu jaageriiti un nesen unlockoto martydomu vai kaa-vinju-tur. cik es saprotu, tad claymorus vareesu ieguut tad, kad buushu izgaajis speeli? lai nu kaa, shitaa speele man tiik. ![]() Rihards3 |
|
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfarePisec esmu aizgājis ciet ar snaipošanu. Tas jau par kaut ko liecina, ka voutoju visas mapes cerībā, ka katra nākamā būs labāka snaipošanai. Anyway, ja nav, snaipoju
![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareMan barete šausmīgi nepatīk, nezinu kapē, tāda nu tā nepatika ir, lietoju pašu pirmo stroķi tikai, no snaiperēm.
Skaņa baretei kaut kāds pirdiens trubā, bet tas jau nav noteicošais ![]() M40A3 FTW |
|
Re: Call of Duty 4: Modern Warfareprincipā es arī lietoju pirmo snaipereni, pārējās tikai ja paceļu pa ceļam. Barretai skaņa ir vienīgais, kas labs, mērķā lēkāšana uztaisīta nenormāli liela un dmg kādam jābūt patiesībā arī ir ļoti samazināts. Diemžēl nejūtu tādu mīlu pret to ieroci, kādai būtu jābūt. Bet nu IW vienkārši ietur balansu, ja ne barreta būtu pārāk labāka par citām. Tas pats ar M16 kam ir single burst fire rate tikai.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
agressor |
|
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareBļe jaunās kartes nav
![]() ![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareLaimīga stunda ir klāt. Visiem, kam patīk COD4 un ir 800 MS punkti
![]() |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareKāds jau varbūt ir paspējis iegādāties jaunās kartes? btw, šodien spēlējot kaut kāda vabole bija. Kādas 10sek visu laiku man meta UAV available un varēju mest viņus cik gribu. Tā zīmīgi šodien sanāca. Gold Trial pēdējā diena (vai arī rīt pēdējā, neatceros) un cik spēlēju tik god damn ownage. Ja nu vienīgi atskaitot vienu maču.
|
|
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareJa jau mēs nevaram novilkt 'M" kontentu tad, kā var novilkt tās kartes? Tām tač ar ir "M". btw, M$ points ar lv kredītkarti arī nevar nopirkt?
|
|
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareJaunās kartes ir vienkārši pisec, cik labas. Īpaši Hardcore Team Objectives režīmā. Double XP, UAV jammers un tadāh!
sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareEs nevaru dabuut punktus savam profilam klaat peerkot tos veikalaa
![]() ![]() nereizi gan neesmu meeginaajis, bet gan jau viss sanaaks ![]() |
|
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareKamēr draugi mani ir uzmetuši, nākas kapāt vienam pašam, kopā ar kaut kādiem briesmoņiem. ne tur tīmvorks, nekā
![]() ![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareEs taa padomaaju taas kartes ir mature, pat ja man buutu 800 punkti es vienalga kartes nevaru dabuut
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfarePSN - Piepz |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareNaz kaa citi novilka...
Parasti viss kas ir mature nav dabuujams, pat picture pack no COD4 nevareeja dabuut, jo tas bija mature... |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareCall of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack, developed by Infinity Ward, has set a new record for the number of paid downloads on Xbox LIVE® Marketplace for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, surpassing one million downloads in the first nine days since its release. Additionally, from April 4 to April 12, Xbox LIVE members played more than 30 million sessions and logged more than 32 million hours of gameplay. Available exclusively for download via Xbox LIVE online entertainment network now through April 24, the Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack expands the experience of Call of Duty 4: Modern Warfare, the worldwide best-selling game in units of 2007, according to The NPD Group, Chart Track and The GFK Group. Since its release, Call of Duty 4: Modern Warfare has sold in excess of nine million units worldwide.
The Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map Pack includes four new multiplayer maps featuring a variety of locations, while supporting split-screen and system link play for 800 Microsoft Points. The Call of Duty 4: Modern Warfare Variety Map pack will be available for download via the PlayStation Network beginning April 24 for $9.99. sincerely yours
agressor |
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Call of Duty 4: Modern WarfareNu tad beidzot 6 latvieši pret 6 latviešiem. Visi normāli kapā hardcore search & destroy ranked mačus un ņirdz! Patiesībā, tie nebija visi zināmie latvieši, bet gandrīz visi tie, kam ir variety map pack nokačāts.
sincerely yours
agressor |
|
Tā mēs latvieši cīnījāmies...He, reti jau tā var savākties, bet interesanti gan spēlēt ![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests