560 izejot uz Normal.
Spēle meeh kategorijā, dodu 6/10 un tie paši punkti tikai dēļ žanra un idejas.
Moderator: agressor
|
Re: Alan WakeMan gan patika. Es jau tā kā rēķinājos, ka tas būs tāds survival shooter, neko vairāk kā mazliet citādu Max Payne arī negaidīju, un tieši to arī dabūju. Varbūt tāpēc.
Modus Operandi | GMail, GTalk, Skype: martins.osis | | ,
|
|
Re: Alan WakeMan arī patika - bet varu saprast, ka ja geimplejs nepatīk, tad nepatiks arī spēle, jo tur tiešām viens un tas pats jāatkārto.
Bet nu nez, no otras puses - Max Payne arī visa spēle sastavēja no "lec-slomo-šauj" atkārtojuma, kaut kā neviens nesūdzējās. Alan Wake līdz 4. epizodes beigām (2/3 spēles, kur tiek atklātas kārtis) izspēlēju praktiski vienā elpas vilcienā, sajūtas kā "Lost" pirmo sezonu skatoties - nekas nav skaidrs, bet trakoti interesanti! |
|
Re: Alan WakePiebiedrojos pabeidzēju pulciņam!
![]() Neko speciāli nevācot ieguvu 475G punktus. Nezinu gan vai varēšu sevi piespiest iziet to visu vēlreiz uz Hard vai Nightmare, kaut gan spēles ideja ir interesanta un, kā jau iepriekš teica, sākumā ļoti aizrāva, beigās tas viss man personīgi apnika, kaut arī gribējās uzzināt, kā tad viss beigsies. +Ideja, kā tāda, story's +Gaismas elementi +Grafiskais noformējums -izpildījums - vienveidība un manuprāt pārāk ilgi tev jāceļo no punkta A uz B, varēja tā vietā labāk ievietot vairāk Chapterus ar vairāk notikumiem visas spēles laikā. Kopā: 7/10 P.S. Ceru, ka nopirkšu vismaz vienu citu DLC, lai varētu paspēlēt tālāk, jo neskatoties uz vienveidību, stāsts ir labs, un gribu uzzināt, kas notiek tālāk. |
|
Re: Alan WakeGadiem stāvēja plauktā, neatpakota, jo negribējās iesākt un pamest.
Tagad iesāku un 1000/1500 Nightmare nekavējoties pēc iziešanas ir easy, atceroties visu kas un kā. Briestu DLC. Pārākā spēle, kura nezkapēc man asociējas ar (iznākušas ar mēneša starpību) sincerely yours
agressor |
Return to 1000/1000 un vienkārši izietās spēles
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests