Dažos vārdos:

Vari reģistrēties, spiežot uz zemāk esošās saites:
Izveidoju arī spēlētāju alianci RevolutionLV - vēl neesmu atkodis, vai cilvēki paši var pieteikties, bet, varu izsūtīt invaitus katram, kurš grib.

|
Might and Magic Heroes KingdomsDažos vārdos: ![]() ![]() ![]() Vari reģistrēties, spiežot uz zemāk esošās saites: Izveidoju arī spēlētāju alianci RevolutionLV - vēl neesmu atkodis, vai cilvēki paši var pieteikties, bet, varu izsūtīt invaitus katram, kurš grib. ![]() |
|
Re: Might and Magic Heroes KingdomsKurā frakcijā esi, t.i. kuru izvēlēties? Būs japamēgina, a to visi ikariami ogame un greopoliss ir pieriebies.
|
|
Re: Might and Magic Heroes Kingdomses ar pieregojos, inčīgs geims, pagaidām vēl nevienu gļuku neuzķēru ... būvējamies, ieņemam, augam
![]() |
|
Re: Might and Magic Heroes KingdomsPiereģistrējos Wizards frakcijā. Bet es neesmu objektīvs - ar šo pili vai tās analogu esmu aizvadījis katru Heroes maču kopš 1999.gada
![]() |
|
Re: Might and Magic Heroes KingdomsEs paņēmu Inferno, likās tāds zelta vidusceļš. Nekas cits neatlika, jo mana iecienītā Meža rase nebija.
|
|
Re: Might and Magic Heroes KingdomsVarbūt kāds zin iemeslu vai risinājumu vienai problēmai - kāpēc es nevaru upgrade vai improve savas raktuves? Kā arī nevaru uz savas zemes uzbūvēt nevienu papild māju. Varonim it kā ir Builder klase un nekas paralēli nebūvējas/neattīstās pilī. Pašā pilī var būvēt.
|
|
Re: Might and Magic Heroes KingdomsNoņem armiju no Hero.
|
|
Re: Might and Magic Heroes KingdomsTočna, tagad sanāca. Paldies
![]() |
|
Re: Might and Magic Heroes KingdomsEs arī sākumā domāju, kādēļ nesanāk, bet tad gribēju upgreidot savu Hero un man pateica, lai noņemu armiju un tad man pieleca
![]() |
|
Re: Might and Magic Heroes Kingdomsbļ, pa free var tik 3 hero un tik 3 pilsētas ... eh, pabūvēšos vēl, bet velk uz to ka būs jāmet miers, redzēs, aplauza tas geims mani drusku ... katrs $ pelna kā māk.
![]() |
|
Re: Might and Magic Heroes Kingdomsapsveicu visus ar 12 vietu:)
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests