Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
Lūdzu USB flash device palīdzību.Pirms iegādājos Xbox HDD lietoju 8gb flasheni kā memory device.Tagad atkrita tāda vajadzība un gribēju ierakstīt flashā ko citu,bet tur ir 0% free space pēc xbox lietošanas.Defragmentēt arī nevar jo vajag vismaz 15% free space.Vai kāds zinoš nevarētu lūdzu paskaidrot kas un kā? Paldies.
|
|
Re: Lūdzu USB flash device palīdzību.Tev nevajag to defragmentēt, bet noformatēt. Webā ir kaudze pamācību, lūk viena no tām - http://www.supermediastore.com/article/ ... ash-memory
![]() |
|
Re: Lūdzu USB flash device palīdzību.čav visiem es ar jauniņais gan te gan pieredzē ar xbox 360
lasīju jūsu daudzos rakstus, man ar radās jautājumi; vai xboxu var ar pc saslēgt ar usb vadiem-portatīvais,w-7(es nevarēju,kompis tadu neredz) caur interneta vadu visas tas filmas utt iet,caur to pleijeri,bet tas man neinteresē labi sākšu pa tēmu-nobira dvd lasītājs xboxam, vai savu cieto pieslēdzot pie cita xbox varu ieinstalēt tajā spēji aiznest mājās pieslēgt savam un spēlēt???????? paldies |
|
Re: Lūdzu USB flash device palīdzību.Par USB es teiktu, ka nē, nevar.
Par DVD lasītāju... Ja tas ir nobiris tik tālu, ka pat nespēj atšķirt kāds disks tajā ir ielikts, tad nē, nevarēsi spēlēt ieinstalētu spēli. Ja tas saprot, kāds disks ir ielikts, tad, iespējams, ka izdosies, jo diskam ir jābūt iekšā lasītājā, lai varētu spēlēt ieinstalētu spēli. |
|
Re: Lūdzu USB flash device palīdzību.paldies, laikam tas mēs.... bus jāmet laukā, kad beigsies zelta konts,varētu vismaz ar viņu drēbes gludināt, nekas pamēģināšu iedzīt naglas
![]() jā šūplāde pat vaļā neverās,ķipa pazuda viņam elektrība,pat lāzers neiedegas paldies par atbildēm |
|
Re: Lūdzu USB flash device palīdzību.Varbūt, ka kaut kur var dabūt citu lasītāju.
|
|
Re: Lūdzu USB flash device palīdzību.hmm, cits jautaajums par usb, es domaaju friedam iedot savu usb, lai shis ieraksta me:3 demo uz usb, vienigais ko domaaju, vai uz vecaaku dashboardu darbosies shis demo(veel pirms metro ui dash un friendam jaunakais dash)... teiksim, vai no viena boxa parliekot uz otru usb ies tas demo?vnk vinjam ir gold memberships, tapec domaju vinju izmantot, protams, ir otrs varianst iedot svau HDD, lai ieraksta, bet nu to es ar nez, vai darboja stada varianta ka es gribu..
http://www.inperil.net/
|
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests