|
Ko gaidām no 2012.gada?Laba diena! Iespējams, daži ir pamanījuši, ka šo to rakstu par spēlēm žurnālā "Playboy". Parasti cenšos rakstīt par attiecīgajā mēnesī iznākošajām vai vismaz pagājušā mēneša visaktuālākajām spēlēm. Problēmas ir radījis 2012.gada janvāra numurs, jo ne šajā decembrī, ne nākamajā janvārī nekas lielas ievērības cienīgs neiznāk (Jā, manuprāt, Star Wars: The Old Republic neskaitās). Tāpēc ļoti priecātos, ja jūs šeit ierakstītu spēles, ko gaidāt iznākam 2012.gadā (), lai es varētu izveidot kaut ko līdzīgu TOP3 vai TOP5, ko nopublicēt janvāra numurā. Protams, mēģināšu pieminēt mūsu dižās komūnas, "Revolution.lv", vārdu, cik vien tas nebūs pretrunā ar "Playboy" publicēšanas vadlīnijām. Pie viena topiks ļaus apspriest gaidītākās spēles kā tādas. Taču vērtējumā iekļaušu tikai tās atbildes, kas būs sniegtas līdz 30.novembrim (ieskaitot). Droši rakstām vairāk nekā vienu spēli. Vnk TOPā nonāks tās, par kurām visvairāk balsots. Es sākšu - man interesanti 2012.gada gardumi šķiet Resident Evil: Operation Raccoon City Mass Effect 3 I Am Alive Hitman Absolution |
|
Re: Ko gaidām no 2012.gada?Nākamgad jāiznāk Wii U un PlayStation Vita konsolēm un to spēlēm. Vēlos redzēt, kā tām veiksies konsoļu sāncensībā. Interesē arī nākamgad iznākošās 3DS spēles Resident Evil Revelations, Luigi's Mansion 2 un Kid Icarus: Uprising.
Šīs paaudzes konsolēm interesē Max Payne 3, Ridge Racer Unbounded un Twisted Metal. |
|
Re: Ko gaidām no 2012.gada?Tā kā visas (abas) manas konsoles ir mirušas, tad es izteikšu tādu kā 2012 gada gaidītāko spēļu sarakstu 'ja man būtu televizors' edition : )
tātad, ja es tiktu pie spēlēšanas, visvairāk es vēlētos uzspēlēt: GTA V Uncharted (PS Vita) Street Fighter X Tekken The Last Guardian Metal Gear Solid Rising Ni No Kuni Tomb Raider |
|
Re: Ko gaidām no 2012.gada?viennozīmīgi vari uzrakstīt par Diablo 3, jo tas noteikti būs mega uber omg geims.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Ko gaidām no 2012.gada?Resident Evil: Operation Raccoon City
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Metal Gear Solid Rising Max Payne 3 |
|
Re: Ko gaidām no 2012.gada?Paldies par lielo atsaucību!
![]() Centos ņemt vērā visu teikto. Un cerams, ka Revolution.lv vārds TOPa ievadā tiks saglabāts - diemžēl nevaru to ietekmēt. Rezultāts būs redzams janvāra Playboy. ![]() |
|
Re: Ko gaidām no 2012.gada?btw, janvāra Playboy ar pieminētu Revolution.lv vārdu un kopīgi veidoto gaidītāko spēļu TOPu ir ārā!
![]() |
|
Re: Ko gaidām no 2012.gada?Piedod, Samantas Tīnas pupi novērsa visu uzmanību no spēlēm, tapēc pašķīru garām. Bet kaut kad drīz mēģināšu otrreiz...
|
|
Re: Ko gaidām no 2012.gada?I Am Alive bija vērts gaidīt!
|
|
Re: Ko gaidām no 2012.gada?ko tu te tagad murgo pa vecumvecām tēmām?
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests