Moderator: agressor
|
Assassin's Creed IIIUbisoft today confirmed when it will release Assassin's Creed III this fall.
The game will arrive on October 30, 2012, the publisher said. No other details were announced. "We will push the title a lot because it's a fantastic product that the team has been working for three years," said CEO Yves Guillemot. "What we have seen is just fabulous." Ubisoft also said it shipped 7 million copies of Assassin's Creed Revelations so far through December 2011. sincerely yours
agressor |
|
Re: Assassin's Creed IIIEs ari beidzot tiku pie Revelation! Manuprat shi visa serija ir must have
![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIIAlrighty then...
Man, protams, ļoti patīk drosmīgie pieņemtie lēmumi (minoritāte galvenais varonis, mežs pilsētu vietā), bet no vēstures viedokļa labāk būtu patikusies Lielā franču revolūcija. Tiesa, ņemot vērā, ka tā notiek tikai dažas desmitgades pēc šīs spēles notikumiem, nav izslēgts, ka nesagaidīsim kaut ko ala AC: Brotherhood vai Revelations. Reveal treileris Box-art ![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIIAC 4 būs par otro pasaules karu, tāds neliels spoilers
![]() ![]() ![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIIAC4, domāju, nebūs. Un diez vai par Otro Pasaules karu - tas jau pilnībā tika izcīnīts ar šaujamieročiem. AC fokuss tomēr ir asmeņi - naži, zobeni, dunči u.tml. Protams, var assassins ložņāt pa ierakumiem ar vintovku rokās, bet tad jau, manuprāt, zūd visas sērijas jēga.
|
|
Re: Assassin's Creed IIIVarbūt nevajadzīga bija ironija, bet AC ir degradējies līdz COD līmenim, nav nekā jauna un interesanta. Zūd interese jebkāda
![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIIKo tu sagaidi no spēļu sērijas, kurai gandrīz katru gadu iznāk jauna daļa? Skaidrs, ka sāk zust interese, ja nekas daudz netiek mainīts. Vienmēr jau ir variants izmēģināt citus geimus.
OK, es negribu gudri runāt, jo neesmu spēlējis nevienu no lielo konsoļu/PC Assassin's Creediem. Pārāk daudz spēļu nespēj noturēt manu uzmanību līdz beigām vai arī prasa pārāk daudz brīvā laika (lielās konsoles spēlēju tikai pāris stundas nedēļā). AC sērija būtu man piemērota? |
|
Re: Assassin's Creed IIIGudri vai negudri, bet manuprat, AC loti laba sizeta linija, taka manu interesi notureja, bet shi pedeja dala: AC:R, man nedaudz saka radit apnikumu gameplay zinja, prasijas pec citam pilsetam jau uz speles beigam
![]() ![]() ![]() bet singleplayer achievments 100% ![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIIKā izrādās, šodien ir Dezmonda Mailza dzimšanas diena. Šovakar pacelšu glāzi.
![]() http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Desmond_Miles |
|
Re: Assassin's Creed IIIvisas daļas ir labas, jāuzspēlē būs šī arī.
Mans finanšu palīgs ir . Patīk par mārketingu.
|
|
Re: Assassin's Creed IIIŠodien tika anonsēts arī Kinect atbalsts:
|
|
Re: Assassin's Creed IIIHAHA
![]() ![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIIsincerely yours
agressor |
|
Re: Assassin's Creed IIINopludinātie ps3 screeni
![]() Let the talk begin, bet atceraties, ka "authenticity is still a question to be left answered".. ![]() ![]() ![]() ![]() Nemuldi.
![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIIEs biju - no UbiWorkshop, enciklopēdija ļoti kvalitatīva.
Spēle ir vienkārši psc cik laba, reāli kādi 40% gameplay ir mainīts - savādāks, milzumlielas teritorijas, milzumdaudz "mazo" lietu, ko darīt (kā teica CliffyB twitterī - "I DO NOT want to know the budget for this game!") - sižeta ziņā spēle lēni ieskrienas (pirmās 2h jāspēlē ar citu charu ![]() |
|
Re: Assassin's Creed IIInu peec shii review kaut kaa negribas..
|
|
Re: Assassin's Creed IIIsincerely yours
agressor |
|
Re: Assassin's Creed IIITas Angry Joe dude nokakā visas spēles šā kā tā
![]() No pieredzes saku, nav sliktu vai labu spēļu ir tikai gaumes jautājums un GALVENAIS - visu izšķir CENA! Ja ir laba cena, tad man neviens review neinteresē. |
|
Re: Assassin's Creed IIIEhh...pavisam cita atmosfēra, salīdzinot ar pirmam serijam. Parāk daudz šaujamieroču.
|
|
Re: Assassin's Creed IIIIeskrēji ātro kredītu pareklamēt?????
|
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests