|
Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?ja kāds pats savām acīm ir redzējis kur tirgo GTA IV priekš PS3 [Rīgā], tad padalieties ar info!!
|
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?Vakar biju Spices Elkorā & nekā..
![]() |
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?zvanīju šodien uz Videogames, lai pavaicātu vai nav šiem uz vietas, bet 2h laikā neviens pat nepacēla klausuli..hmm
bet laimīgā kārtā dabūju GTA IV iekš BērnuPasaules X-games. 49Ls ar acs kaktiņu manīju vēl pāris eksemplārus. |
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?Man liekas ka galerijaa centrs buutu jaabuut...
|
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?Nevienam vairs nevar uzticēties, visi to tik dara kā viens otru apkrāpj, aprunā, cenšas pēc iespējas gūt sev labumu uz cita rēķina, pārlieciena cilvēkus lai viņi dara tā kā vajag lai tu dabūtu vairāk naudas, un lai viņiem butu lielāka neuzticība citiem.
|
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?njā, tā jau ir, bet es ebayam tiešām neuzticētos, nezinu par citiem. Ja reāli kkādu crysis tur vasr nopirkt pa 5 mārciņām, kkas neštimmē.
![]() |
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?pie 44 veiksmīgi nopirktām precēm iekš ebay nebija nekādas problēmas, pat par relatīvi lielām naudiņām.
|
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?tad jau labi
![]() ![]() |
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?Iepostē kādus linkus uz nepareizi zemajam cenām, paskaidrošu kapēc.
|
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?tu laikam mani būsi pārpratis. jebkurā gadījumā, strīdēties par šo tēmu nevēlos. droši vien jau, ka tev taisnība. vienkārši zinu, ja kkas kādreiz dabūnams pa lēu nauda, ne bez iemesla
![]() |
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?sincerely yours
agressor |
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?vispār tikko piereģistrējos un izrādās tīri tā neko saits.. mēģināšu tur kko nopirkt vai nopārdot
![]() Last edited by marcis1252 on Jul 23rd, '08, 22:17, edited 1 time in total.
![]() |
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?To kaviar. Tu man reali z...a; ar savu ebay!!! es tev doshu 28Ls par gta4 no ebay, a tu man pasuti kadus 20-30gab!!!! Vai kaa? Gaidu atbildi!!
|
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?nu pa 28ls es varētu vienu līdz divus dabūt bet ne jau 30gabalus
![]() |
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?heh, man liekas tur nemaz neko vairumā nopirkt nevar, visu tirgo pa vienam gabalam. nu, ko vispār var gribēt, kkāds chinese shop, pamēģināju vienreiz un pietika. galīgi nekādas uzticības viņam
![]() |
|
Re: Kur Rīgā var nopirkt GTA IV (PS3)?hito, tur reāli par katru 30 paundi sanāk.. vai arī pasta izdevumi par visiem kopā?.. jebkurā gadījumā, DAUDZ lētāk nedabūsi, kā pērkot no normāliem interneta veikaliem
![]() |
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests