100 flagi kingdomaa SHAUSMAS

gaidiit vai buus vai nebuus Achievment par visiem dialogiem SHAUSMAS

Viss pareejais miilji un jauki

Moderator: agressor
|
Assassin's Creed![]() 100 flagi kingdomaa SHAUSMAS ![]() gaidiit vai buus vai nebuus Achievment par visiem dialogiem SHAUSMAS ![]() Viss pareejais miilji un jauki ![]() jaa un IRCaa mani sauc Predat0rs ![]() |
|
Re: Assassin's Creedsincerely yours
agressor |
|
agressor |
|
Re: Assassin's Creediziets viss, vienīgais pakāsts viens achievements, jo kaut kur ar mani līdz galam negribēja runāties laborotorijas šļuha Lūsija. otrreiz neiešu un jau pārdots misteram Brokam
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Assassin's Creedizgaaju visus dialogus, visus memory glichus, paskatiijos uz sienu
![]() |
|
Re: Assassin's Creed980/1000 palika tikai memory gliches....
|
|
Re: Assassin's CreedBiju kazuālis un izgāju story'u bez karogiem u.c. perversijām (100 karogi - c'mon!)... Rezultāts - 770/1000
Last edited by kaarliitys on Dec 15th, '08, 17:32, edited 1 time in total.
|
|
Re: Assassin's Creeda jus mapes ari izmantojāt tiem karogiem? vai ari bez :O
![]() nesen nopirku spēli tapē ar neko lielīties nevaru ![]() |
|
agressor |
|
Re: Assassin's CreedYERS!!!
jau biju domājis, ka atmetīšu ar roku, bet nu nejauši pie manis nonāca lildzhank disks uz pāris dienām, tā kā izgāju pa diagonāli, lai tikai izrunātu visus mega dialogus ar lūsiju - 1000/1000. uzvara!!!!1111oneone11eleven ![]() aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Assassin's CreedDarīju praktiski tāpat kā Kaarliitys - vienkārši izgāju storiju.
|
|
Re: Assassin's CreedEdit:
Es atradu tikai Kingdom karogus, pārējos slinkums meklēt! Rezultāts - 825/1000 nu vairs neko, paspēlēju, dažus achievmentus vēl dabūju un pārdevu! ![]() |
|
Re: Assassin's CreedBeidzot saņēmos un iegādājos šo spēli (gaidot otro daļu) un aptuveni nedēļas laikā pieveicu 1000/1000 (karogu vākšana nogurdina... viss pārējais bija ok)!
|
Return to 1000/1000 un vienkārši izietās spēles
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests