Moderator: agressor
|
The Elder Scrolls IV: OblivionVairāk kā 120 stundas, 2 mēnešu garumā. 1000/1000, bet daudzi kvesti vēl palika neizieti. Pārāk daudz.
|
|
Re: The Elder Scrolls IV: Oblivionsincerely yours
agressor |
|
Re: The Elder Scrolls IV: OblivionVai tad tie ekstra 250 nav dēļ tās expansion pakas? Man rāda 1000 no 1000, nevis no 1250.
|
|
agressor |
|
Re: The Elder Scrolls IV: Oblivion250 nāk klāt no Shivering Isles pakas, bet arī bez tās tā spēle ir gigantiska (580/1250 un tas jau ir tikai par galvenajiem kvestiem, bet cik tur ir sidequestu...)
|
|
agressor |
|
Re: The Elder Scrolls IV: OblivionBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
agressor |
|
Re: The Elder Scrolls IV: OblivionJāpalabo - ir vai nu nopērkama (kā atsevišķs disks vai Oblivion GOTY Edition sastāvā, kur ir vēl arī Knights of the Nine addons), vai arī novelkama kā DLC no XBLM, man liekas, ka 1200 pointus maksāja.
|
|
agressor |
|
Re: The Elder Scrolls IV: Obliviontajā kas ir tev ir 1000, Shivering Isles ir uz atsevišķa dvd un prasa hdd lai instalētu, tam ir vēl 250, pārējiem DLC nav achievementu
|
|
Re: The Elder Scrolls IV: Oblivionshivering isles ir nopeerkams par ms pointiem naw uz nekaada diska.. (ja pareizi sapratu) es pats pirku shivering. par ms points..
![]() <iframe src="http://gamercard.xbox.com/SANDJO95.card" scrolling="no" frameBorder="0" height="140" width="204">SANDJO95.</iframe>
|
Return to 1000/1000 un vienkārši izietās spēles
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest