Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
Inernets gan Xbox360, gan PC reizētaataad,tagad jau cita probleema! es veeleetos,taa lai internets buutu gan xboxam gan pc!vai tas vispaar ir iespeejams ar mdsl 2.komplekta modeemu vai arii man ir jaapeerk papildus klaat ruuteris!tagad ir taa,kad xboxam ir nets,tad pc nav un otraadi
|
|
Re: inernets xbox 360sincerely yours
agressor |
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēkaads man vareetu ieteikt normaalu par sapratiigu cenu!
p.s. kaa juus dabuujat apakshaa to savu login!esmu jauninais taapeec luudzu esiet iecietiigi!pagaidaam no xbox neko iipashi nejeedzu! |
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēja nav tik daudz naudinas, var ielikt vel vienu tikla karti, un sharot internetu xboxam
|
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēsincerely yours
agressor |
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēniks man ir Hellrevenger! Paldies agressor velreiz,tad jau kaaduyruuteri nopirkshu ar anteni arii klaat!
|
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēsincerely yours
agressor |
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēKlau. MDSL piedāvā 2 IP adreses. Ietaupīt ir iespējams ņemot nevis Routeri bet SwitchU. Pats mājās sēžu uz MDSL un 5portīga DLINKA.
|
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēja ir mDSL tad nav vajadzīgs nekāds rūteris utt, Jamam ir divas IP adreses, galvenais dabū no LTK jauno mode'mu, kam ir uzreiz 2 porti. Plus nav vajadzīgs rūteris, ja tu PC t;apat turi iesl;ēgtu kad spēlē, labāk nopērc otru tīkla karti. Lētāk būs. Un kā Rūteri tad izmantosi savu datoru.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēman tur 4 izejoshie porti,bet es vakardien uz fikso kaut ko tur meeginaaju,bet nekas nesanaaca!plus pamaaciibu arii esmu pakaasis!
![]() tad jau buus mazliet ar to modeemu jaapacakareejas,moz aiziet! |
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēBeing drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēa nu paldies!es kaa geenijs spraudu 1. un 2.
![]() ![]() |
|
Re: Inernets gan Xbox360, gan PC reizēIt ka gan xbox'am 360, gan PC tapat ir reize, bet tikai PC ir jaiesledz lai butu internets uz x'a.
|
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests