Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
Video kā var noņemt updeitu savam X360neesmu meeginaajis, bet izskataas, ka darbojas... |
|
Re: Video kaa var nonemt updeitu savam x-360...un kuram gan daunim tas būtu vajadzīgs...
![]() |
|
Re: Video kaa var nonemt updeitu savam x-360...nu ubdeiti labo bagus, dazhi bagi ir noderiigi...
|
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360Nezināju, ka mani nobanoja updeits...
|
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360nav ko būt gejam un flašot bexu - dēļ jums mums vēl n gaismas gadus nebūs Live. ja nav naudas, lai pirktu spēles, ejiet nah un dzeriet pilzenes alu, spēlējot vilktu CS uz sava mega ūber PC (omg, mana jaunā videokarte rāda jaunus pikseļus Ceesā). cik var atkārtoties - konsoles ir luksus prece, ja jau nav naudas spēlēm, tad nav ko ņemties. psc, banānu republika. ej strādāt, puika!
aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360Kisik, tev pasam vajag vienu lielu apdeitu!
|
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360prichom es te...
es ieliku sito, ja nu kaadam paliidzees ore something... sitas vienkaarshi ir kaut kas interesants, kas itkaa nav paredzeets plashiem cilveeku lokiem, piem kaa tie kodi kas izdzeesh visu no mobiilajiem telefoniem utt... |
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360Es ta skatos, tev katrs teikums ir ar ljoti dzilju domu (...)
Tev brainboardam vajag full apdeitu! |
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360Es skatos tev katrs teikums ir pilniigi bezjeedziigs, un pilniigi ne pa teemu... Varbuut pameegini domaat ko raksti, ja nav ko teikt, tad seedi un klusee MULKI!!!
|
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360Zhel ka neesi tagad irca, varetu padiskutet par vardu mulkis
![]() |
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360mazhek, tu pider netelo baigi vērtīgo un baigi biezo, visticamāk tāpat tev gan boxu ,gan orģinālos diskus nopircis bagātais papucītis....tu jobanais lielummānijas apsēstais kropli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360aiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360sincerely yours
agressor |
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360Last edited by NINJ4R4BBID on Aug 14th, '08, 20:51, edited 3 times in total.
|
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360par šīm tēmām uz šejieni, lūdzu: viewtopic.php?f=2&t=193
sincerely yours
agressor |
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360Biki ņirga nāk. Sāk te viens uz otru mētāties.
Bet par tēmu. Updatu noņemšana, lai varētu izmantot Exploitus vai bugus. Amm. Ja reiz ir Updeits parādījies tas nozīmē, ka spēles ražotaji vēlas, lai tā spēle turpmāk būtu tāda kāda pēc pača. Un man patīk spēlēt spēles kurās ir jo mazāk ja ne vispār visas tās apiešanas huinjas. Tādas lietiņas parasti noved pie viena - This game is getting boring. Ja COD4 ir savi gliči kad caur sienām var pretinieka kāju ieraudzīt tad ar nepacietību gaidu, kad iznāks Update, kas šo figņu izlabo. Un lai pēctam ņemtu nost? Nu tā jau ir čītošana. |
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360Kapēc brīnums? Well known bug kuru manliekas nemaz tik traki sarežģīti arī nav novākt.
|
|
Re: Video kā var noņemt updeitu savam X360Being drunk is just like having a really low framerate
|
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest