Parādās, lai es reģistrējos xbox LIVE... ir iespējams atskaņot disku uz xbox360 bez reģistrēšanās?

Mūziku varu atskaņot it kā iet...tur neko neprasa

Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
PC failu atskaņošana uz Xbox360Nu tā cenšos atskaņot pirātisko filmu, kuru ierakstīju DVD diskā..
![]() Parādās, lai es reģistrējos xbox LIVE... ir iespējams atskaņot disku uz xbox360 bez reģistrēšanās? ![]() Mūziku varu atskaņot it kā iet...tur neko neprasa ![]() |
|
Re: DVD atskaņošana uz XBOX 360!ja tu vinju ierakstīji kā DVD filmu tad imho vajadzētu rādīt.
ja tas ir parasts .avi fails vienk iecepts DVD matricā = ![]() |
|
Re: DVD atskaņošana uz XBOX 360!Rakstīju ar Nero...paņēmu Data Burning un ieburnoju to .avi failu...
![]() kā būtu pareizi jādara ![]() |
|
Re: DVD atskaņošana uz XBOX 360!Nesaprotu kāpēc vajag cept .avi failu matricā un tad mēģināt to atskaņot uz xboxa,ja var pa taisno no datora strīmot uz boxu?
p.s. Parastos .avi failus ieceptus pa taisno dvd diskā box atskaņo,tikai pie nosacījuma ja ir novilkts no live Optional Media Update |
|
Re: DVD atskaņošana uz XBOX 360!bāc netieku tālāk par otro punktu... man media player'is rus valodā...nevaru saprast kur var nospiest to ''media sharing''
![]() 2) atver media player un ieej library un veic media sharing ar xbox |
|
Re: DVD atskaņošana uz XBOX 360!man tajaa media playerii kkaads gljuks... kad lieku jauno 11 versiju paraadaas kkas sakaraa ar genuine... un talaak uzinstaleet nevar.. pameegjinaashu zune software!
|
|
Re: DVD atskaņošana uz XBOX 360!nav ne jausmas
![]() ![]() |
|
Re: PC failu atskaņošana uz Xbox360Tas pieprasijums uz LIVE 99% ir par kodeksu apdeitiem. Tas nav obligaats. Vienkarshak tiesham ir strimot...
![]() |
|
Re: PC failu atskaņošana uz Xbox360njā... man ar to strīmošanu nekas neiznāk... media playeris neiet jo cik noprotu nav legāls windows.. zune playerii salieku visu ...it kaa uz xbox'a paraadaas bet nekas neatskaņojas!
![]() |
|
Re: PC failu atskaņošana uz Xbox360sincerely yours
agressor |
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest