Davai sarosās!
Vajadzētu točna zināt, ka būsiet 20. septembrī, so confirmojiet.
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīDavai sarosās!
Vajadzētu točna zināt, ka būsiet 20. septembrī, so confirmojiet. PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīgandrīz par 100% zinu ka nevarēšu būt tajā nedēļas nogalē, jo cits pasāciens ir.
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīnu vajadzētu sākt kaut kā domāt par to, kā brauc turp, ne?
|
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīMan kaut kā liekas, ka nekas nenotiks, jo neviens vairs neatsaucas vai arī nezin, vai tiks 6dien.
Es netaisos rezervēt laukumu par 25Ls no savas kabatas, ja vairums saka "nu it kā jau gribu, bet nezinu vai būšu". PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīEs netieku, diemžēl darbs tajā dienā
sincerely yours
agressor |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīnē nu tad jau izskatās, ka slēdzam topiku un atliekam uz kādu nenoteiktu laiku
![]() nekas, vairāk laiks kodiņam ![]() |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīNē nu nav īsti funny.
Katrā ziņā var jau novākties un aizbraukt, bet tad laukums nebūs mums vieniem pašiem. Vēl jau vienmēr pastāv pif paf laukums, kur pāris h iepriekš var "norezervēt" ![]() PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīvar jau arī kapāt arī ar citiem kuri būs patrāpijušies tajā dienā
![]() un atlikt īsti vairs negribētos jo paliek auksts laiks un pēc ši pasākuma visi būs slimi ![]() |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīNu peintbolā pamatīgi piesvīst (kā jau visās citās šaujamspēlītēs, kur jāskraida ar ieroci).
Man 7dienā jābūt veselam, bet tas tā ![]() PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīnevajag atcelt!! mircaa, jaanoskaidro, kas buus, kas nebuus - es buushu.
![]() Rihards3 |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīVisi pārāk kūtri un IRCā tikai daži sēž, kas sarakstā ir..
PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīEs nebūšu. Finansiālas problēmas + ar darbu saistīts pasākums.
|
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrītā vien izskatās ka nekas nenotiks...
jo jēga ar nav kkādiem 6 cilvēkiem spēlēt... |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīsorry par dubultpostu,bet ir sliktas ziņas-esmu diezgan apslimis,līdz ar to nezinu vai varēšu tāds doties kapāt paintbaalu...
tapēc vainu dodaties tikai jūs bez manis,vai arī atceļam šo pasākumu uz citu reizi... |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīAi nu es jau apdeitoju, ka viss ir canceled.
PSN - Piepz |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīSCUKAS...
es jau biju ieplānojis bastot, lai izšaudītos. tagad būs jābasto, lai brauktu spēlēt futbolu. |
|
Re: revolution.lv Paintball mačs 20. vai 21. septembrīaiztiec sevi vietās || celuju,
|
Return to revolution.lv paziņojumi
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests