Kuras būtu tās must have games?
Lai laikus varu pasūtīt no ārzemēm.
Moderator: DSguru
|
NDS lite must have gamesKuras būtu tās must have games?
Lai laikus varu pasūtīt no ārzemēm. |
|
Re: Nds lite must have gamesšuteri točna nē. Jau iegrābos ar PSP.
Vairāk puzzļi, tādas spēles kā locoroco vai flow. tas pats mario vai uz psx bija crash bandicoot. Aizrāva FF crisis core, kas bija uz PSP Gaļas malšanu uz PC giežu - Team Fortress 2. |
|
Re: Nds lite must have gamesPaskaties gametrailers reviews vai citus video, pirms pirkt, bet es iesaku:
Elite Beat Agents Legend of Zelda: Phantom Hourglass Picross DS Meteos Puzzle Quest: Challenge of the Warlords Professor Layton and the Curious Village Trauma Center: Under the Knife 2 Apollo Justice: Ace Attorney |
|
Re: NDS lite must have gamesŠis nav no tiem vieglākajiem jautājumiem, bet te ir mans saraksts:
Pokemon Diamond Zelda: Phantom Hourglass Mario Kart DS Meteos Worms: Open Warfare 2 The World Ends with You Race Driver Grid Daigasso! Band Brothers DX (iespējams, šī muzikālā spēle nekad neiznāks ārpus Japānas, bet tas spēlēt un pasūtīt internetā netraucē) Spēļu ir ļoti daudz un visas labās šeit pieminēt diemžēl nevar. Ir arī daudz spēļu, kas nav iznākušas ārpus Japānas, bet to visu var pasūtīt no http://www.play-asia.com . Vakar tur pasūtīju divas spēles. Iespējams, jau šī gada beigās iznāks nākamā kabatas konsole no Nintendo, tā ka, ja vēl neesi nopircis DS, iesaku pagaidīt, jo tā būs saderīga arī ar DS spēlēm. |
|
Re: NDS lite must have gamesJā papētīju tās baumas. Tad jau nāksies pirkt klāt, jo psp nepatīk, neiet pie sirds, a PC spēlēju tikai vienu spēli.
|
|
Re: NDS lite must have gamesVēl par tām spēlēm kuras neiznāk ārpus jp robežām, tās ir tikai japāņu valodā?
|
|
Re: NDS lite must have gamesMaxEvans, rekur tev jauns info par jauno NDSi: viewtopic.php?f=41&t=766
sincerely yours
agressor |
|
Re: NDS lite must have gamesJā, diemžēl visas JAP spēles ir japāņu valodā. Es pats japāņu valodu saprotu tikai mazliet labāk par vidējo statistisko tūristu (zinu abus alfabētus), taču spēles var spēlēt arī to nezinot, jo gameplay ir saprotams ar iepriekšēju tamlīdzīgu spēļu pieredzi un veselo saprātu. Kad pienāks abas spēles, pateikšu, vai no tā saita ir droši pasūtīt.
|
|
Re: NDS lite must have gamesPlay-Asia ir respektabls veikals, tur nav ko pārbaudīt.
|
|
Re: NDS lite must have gamesUi es jau šodien iehavoju nds lite. Nu superiga konsole.
![]() Lai nu kā, tāpat ārtāk par jauno gadu pie mums DSi (tas ir game.co.uk) neparādīsies. |
Return to Nintendo Dual Screen
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests