NEVAR xbox360 HDD lietot filmu uzkopēšanai
UZ NOČIPOTAS UN FLAŠOTAS konsoles var spēlēt spēles ierakstītas diskos un viss.
Bet lai jau pērk to 120GB konsoli

Es pat gribēju ieteikt kā naudu ietaupīt, bet ja cilveks skrien sienā ar pieri, lai skrien.
Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
Re: Xbox 360 elite atkodēšanaNEVAR xbox360 HDD lietot spēļu palaišanai
NEVAR xbox360 HDD lietot filmu uzkopēšanai UZ NOČIPOTAS UN FLAŠOTAS konsoles var spēlēt spēles ierakstītas diskos un viss. Bet lai jau pērk to 120GB konsoli ![]() Es pat gribēju ieteikt kā naudu ietaupīt, bet ja cilveks skrien sienā ar pieri, lai skrien. |
|
Re: Xbox 360 elite atkodēšanaaiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastikr4 draugs nopirka un shim pazinjoja ka nevarot uzlauzt nekur.. taa ir via vnk rokas liikas shamiem bija? kaads nezin kur vareetu nofleshot shamo?
|
|
Re: kur uzlauzt/ nofleshot 2008 gada xkastiNevarot jau arii jaunos! ha taa jums piraati vajag!
![]() |
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastinegribi samainiities?man vecaaks,bet var flashot!ir garantija 2 gadi,taa kaa pirku 15.juulijaa,savukaart tu man dotu savu,kuru nevar atkodeet!man vnk vajag hdmi izeju!ko saki?iedotu veel arii 4 originaalaas speeles halo 3, pgr 3,viva pinata,crackdown!man ir premium versija
|
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastiideja nav slikta... parunaashu ar to draugu
|
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastidoma toč nav silkta, man patik ka tev ir garantija 2 gadi
![]() |
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastia tavam nav?kur tu pirki?bet atceries to,ka flashojot garantija zuud,bet biolat,kad flasho dod vienu gada garantiju,taa kaa taa nav probleema!
|
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada XkastiUzlauzt jau pats var, vajag tikai cirvi un gribesanu.
|
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastitad es tocna nemainu,kaa tev var palikt pus gads,ja tev ir lite on dvd?tos tak nesen tik saaka razot?man liekas,ka tu kaut ko smagi jauc!kad tev ir razots xbox?paluuri aizmuguree uz xbox ir raxtiits!
|
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastitagad tu kaut ko jauc, man bija parastais prenium, tad man vins sapisās un tad es vinu apmainiju ff.lv jo man bija garantija, vieta vini iedeva jauno boksu ar HD MI ieeju un kluso benq draivu
![]() ![]() |
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastiaiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada XkastiExit,tu savu vari labi paardot.ieej videogames.lv un uzraxti,ka paardod xbox ar benq dvd!tur 2 visu laiku izmisiigi taadu meklee!domaaju tu vareeti labi uzpelniities!veel pus gadu garantija un savus 200ls dabuusi,vareesi nopirkt jauno,kurs ir veel klusaaks!diemzeel Tev nevaru paliidzeet,jo mani videogames nobanoja!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. iesaku pameeginaat taa izdariit,vini noteikti nopirks!vienam niks ir saw IV,bet otram Obeliks or something like that! ![]() |
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastiok, skaidrs
![]() tak tie videogames ari manus tektus dzesa arā, bet nenobanoja vienigi tad pašu forumu sledza jo bij daudzi ka es ![]() |
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastiaiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastiman jau arii forumu sleedza!
![]() |
|
Re: Kur uzlauzt / noflešot 2008. gada Xkastitie videogames.lv cenas maina reti
![]() ![]() ![]() |
|
Xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanatikko čalis no biolata sagrāva visas manas cerības par xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanu...!
iespējams tas būs pēc apt 2 nedēļām....un maksās Ls 70 ![]() |
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšananu, ja po*** tad kāpēc vispār rakstat?!
![]() |
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanaaiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanaNevienam te neiteresē tava sāpe.
|
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanako tad citu man darīt?! naudas man nav tik daudz oriģinālajām spēlēm...un nekur par pieņemamu summu nepārdod!
![]() |
|
|
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanaA ko tad tu gribēji nopērkot boxu-i ribku sjestj i nahuj sestj? vajadzēja pirkt zhilitonu.
|
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanada nepirku es xbox! uzdāvināja!
varbūt kāds var piedāvāt nba 2k9 vai fifa 09 par saprātīgu cenu?! ![]() |
|
|
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanatur jau tā lieta, ka nevaru no ebay sūtīt..pašam konta nav un vecāki ar netaisās maksāt...
domāju mošk kāds var pasūtīt no ebay vai game.co.uk un kkā sarunātu par samaksu ![]() |
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšana2 lietas:
1) , bet viņš grib normālu. Mainaties un abi būsiet laimīgi. 2) Izvāc tos milzu burtus no sava signature. Ieliec kaut ko skaistu un boldā, ja ir vajadzība izcelties, bet nevis maksimālu herņu. sincerely yours
agressor |
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanalieciet tak mieraa, man ta gaditos, es ari rakstiitu !
Kads tev rooms xboksam ? ![]() Izbaudu Xbox Live iespējas, tapēc aiciniet mani iekš Xbox Live (niks:krapiks). Spēlēju pārsvarā FIFA 10, MW2, BC2, Halo Wars, jauno Splinter Cell, Halo 3 ![]() |
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests