Moderators: agressor, NINJ4R4BBID, scoux
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanatad tik uz priekšu!
![]() ![]() |
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanapagaidām nezinu.... izdomāju mošk palikšu pie nekodēta...šā vai tā gadā max 2as spēles nopirkšu... tad jau labāk palikt pie nekodēta
![]() |
|
Re: xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanasincerely yours
agressor |
|
Re: Xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanaņemas kā cimperlīga meita...
![]() |
|
Re: Xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanajā tu tomēr gribi mainīties tad dod ziņu , un vel ja mēs mainīsimies tad es tev līdzm visas spēles atdoshu
tur kādas 30 sanāk |
|
Re: Xbox360 (jūlija izlaiduma) atkodēšanatomēr atteikšos!
![]() ![]() ![]() |
|
Atšķirība starp chipotu, flashotu un kodētu xbox3602
Last edited by subzero on Feb 23rd, '12, 14:05, edited 1 time in total.
|
|
Re: Atčipot vai atflašot Xbox360?skat, vienu postu virs savējā
![]() |
|
Xbox360 elite atkodēšana Rīgāes velejos uzzinat vai ir iespeja atkodet xbox 360 elite, un ja ir kur to vislabak darit (Riigaa)?
![]() ![]() ![]() |
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana Rīgāsincerely yours
agressor |
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana Rīgāes neprasu vai jus atbalstat vai neatbalstat, es vnk prasu via to var izdarit un ja var tad kur
![]() |
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana RīgāTu tikpat veksmīgi vari pajautāt nēģerim "kur var pieteikties KKK".
|
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana RīgāVismaz viens normals cilveks atbildeja, nevis uzbrauca auguma liels paldies tev Exit
![]() |
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana Rīgāes iesaku pagaidīt 1-2 nedēļas ar atkodēšanu, tad atkodēšana, ja pats darīsi maksās 0 LVL (pret 25 lvl tāpat), vai arī ja nesīsi uz Biolat, vai tml iestādi, tad kādi 20 lvl (pret 80 lvl)
sāls ir, ka iznāk ixtreme 1.5 firmware priekš lite on draiviem, līdz ar to vairs nav jāmaina diskiekārta.... |
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana RīgāMan sencis aizgaja ar uz kkadu vietu kur var atkodet vinjam teica ka 50ls tas maksa un cik sapratu cd-rom vinji mainis vai kko tadu
![]() |
|
agressor |
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana RīgāSencis Xboksu rukā?
![]() |
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana RīgāPar laimi nee
![]() ![]() |
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana Rīgāvar var
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana Rīgāaiztiec sevi vietās || celuju,
|
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana RīgāJa ne pirmā svaiguma, tad pat trīs!
|
|
Re: Xbox360 elite atkodēšana Rīgāja labi pameklee var lietotas speeles pa 5~8 ls nopirkt
![]() |
|
agressor |
|
IXtreme 1.5 Xbox360 modifikācijatātad gribu uzdot jautājumu.
*jas es atkodēju xbox 360 60gb uz IXtreme 1.5 un sāku spēlēt oriģinālo spēli kuru spēlēju live es varu dabūt banu. |
|
Re: gribu būt puspirātsnav mana darīšana, bet nahren tad vispār kodēt, ja spēlēsi oriģinālās spēles?
|
Return to Tehniskas dabas jautājumi par Xbox 360
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests