Vieta un laiks (visticamāk, pēc Jaunā gada kādā piektdienā vai sestdienā) vēl tiks precizēti balsojumā vēlāk, taču liela nozīmē to izvēlei ir dalībnieku skaitam, līdz ar to aicinu pieteikties tos, kas būtu ieinteresēti šādā pasākumā. Pieteikšanās līdzīgi 6. dzimšanas dienas sistēmai - ja redzi savu niku zemāk un jūti sevī interesi uzsist kārtis kopā ar cīņubiedriem, paziņo par to ar postu, kurā vienlaikus norādi, kurā spēlē grasies sevi pierādīt (zolītē, pokerā, abos, vai arī vienkārši vēlies atnākt, paskatīties un labi pavadīt laiku), un Tavam nikam tiks pielikts klāt [x].
Ja tomēr neredzi šeit savu niku, taču interese ir, lūdzu, uzraksti man PM, lai varu sarakstu izlabot, jo visi esam cilvēki, un varbūt es kādu sakarīgu r.lv dalībnieku esmu aizmirsis - jebkurā gadījumā, nav jākaunās uzprasīties!!! Jautājums par otrajām pusītēm ir atklāts - ja cilvēki vēlas iepazīstināt savas sievas/draudzenes ar pārējiem, lai notiek, vēl labāk, ja šī liktenīgā, daiļā būtne prot spēlēt kārtis, taču dalības maksa, protams, jāmaksā par abiem!
Tā kā ir paredzēts turnīrs, tā nodrošināšanai būs nepieciešama nomināla dalības maksa (jo vairāk dalībnieku, jo mazāka), kuru kopējā summa (-izdevumi par organizēšanu) veidos balvu fondu, kas tiks proporcionāli izdalīts starp pirmo vietu ieguvējiem abās kategorijās. Iespējams, pokera turnīrā tiks nodrošināta Buy-in un Add-on iespēja.
ActionMan [ ]
agressor [ ]
BoRdo [ ]
Brock [x]
CUBApwnz [ ]
EXIT [x]
Fxp [ ]
gix [x]
Grammaton [x]
HellDude [ ]
hirins [ ]
Hito [ ]
iCE2 [ ]
Jumanji [ ]
Junago [ ]
kaarliitys [x]
karlik [ ]
lildzhank [ ]
lodzinjsh [ ]
MadEvil [x]
mazheks [ ]
mxz [ ]
Ninja4R4bbid [ ]
Piepz [ ]
pron [x] + Dace
Resnais [ ]
Rihards3 [x]
sandza [ ]
scoux [x]
Skiminoks [x]
ValdisJ [x]
Vertigo [x]
Vis [x]
WonkiestDanik [x]
Tātad, sagaidu no interesentiem postu, kurā norāda:

Reģistrēšanos slēdzu 2009. gada 2. februārī, lai būtu iespējams visu saplānot.