Platformas: X360, PS3
Neko vairāk nesaprotu, jo neiznu vācu valodu

Moderator: agressor
|
Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)Izdošanas datums: TBA (Eiropā)
Platformas: X360, PS3 Neko vairāk nesaprotu, jo neiznu vācu valodu ![]() ![]() ![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Silent Hill 5Nu ja nezin, tad pajautā iztulkot.
|
|
Re: Silent Hill 5nežēlīgi izsmeļošs info
![]() Pielikšu klāt- šī ir viena no labākajām šausmu žanra spēlēm.Pirmā daļa iznāca 1999.gadā un jau tagad plānots 2008.gadā izlaist 5to daļu. Spēlē darbība norisināsies ar veci. tādu pašu video var noskatīties gamespot.com Šeit var izlasīt visu par silent hill visām daļām- http://en.wikipedia.org/wiki/Silent_Hill Pagaidām tas arī viss. |
|
Re: Silent Hill 5Pagaidaam ko grafiski diez ko iipashi neizskataa,saliidzinot ar RE5,Dark Sector,un Alone in the dark 5,bet vienalga gaidu.
![]() |
|
Re: Silent Hill 5normālāki skrīni, bet nešķiet, ka baigi kaut kas mainījies, kopš pagājušās daļas.
![]() ![]() ![]() ![]() sincerely yours
agressor |
|
Re: Silent Hill 5sincerely yours
agressor |
|
Re: Silent Hill 5Vispār Šeparda uzvārda izmantošana kaut kā populāra palikusi datorspēlēs
![]() Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)Sailent Hillam 5 esot jauns vārds -Silent Hill: Homecoming
sincerely yours
agressor |
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)Sitaa ir taa kaa action speele tip COD4, vai arii vairaak kaa domaashanas speele?
|
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)sincerely yours
agressor |
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)es nē, jo silent hill man liekas pārāk murgaina spēle...
![]() Rihards3 |
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)Divi crazy ass video no Silent Hilla 5: ,
sincerely yours
agressor |
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)Review no GT:
Being drunk is just like having a really low framerate
|
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)Domaaju panjemt, kad nokritiisies cena. Man patiik SH, esmu izgaajis visas ieprieksheejaas daljas, ceru, ka shitaa arii buus SH garaa.
P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)spēle ir tiešām laba... pats no Kanādas pa 30ls (ar atsūtišanu kopā) paķēru
![]() |
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)profila bilde no sh4
noskaņa manuprāt kā visos silent hill'os,man patīk ![]() |
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)Buus jaapeerk
![]() P.s. BOOBS (not bacon) is always the answer! |
|
agressor |
|
agressor |
|
Re: Silent Hill: Homecoming (Silent Hill 5)Šodien ieradās, kļūdas pēc nopirktais, Silenh Hill: Homecoming. Kļūdas pēc tāpēc, ka pusaizmidzis no rīta eBay bidoju, bet nospiedu (2x!!!) buy now pogu un iepirku geimu pa 25 paundiem. Anyway, pētot to, šķiet, ka spēle ir lieliska! Šodien būs jāiemēģina
![]() Varbūt uzsit atpakaļ veco labo survival horror sajūtu un ! sincerely yours
agressor |
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests