Bet nu, par tēmu.
Iespējams daudzi no jums atvēra šo topiku lai sāktu flame war, saprotu, tādu topiku ir diezgan daudz, bet izlasot (neteikšu visus) lielāko daļu topiku, neatradu atbildes uz sekojošiem jautājumiem.
1. Internets. Man ir Lattelecom DSL pieslēgums, tādējādi viņam ir modems, uz modemu iet DSL vads, savukārt no modema Ethernet, vai es XBOX varēšu uzreiz slēgt klāt ar Ethernet vadu vai arī obligāti vajag kaut kādus rūterus or smth?
2. Reģistrācija Live. Īsti neatceros, esmu to nosapņojis vai arī lasījis kādā no forumiem, bet pie reģistrācijas Live, ja norādi dzīvesvietu (valsti) Latviju, tad nevarot novilkt spēļu demo, apdeitus etc, tas ir - uzlikti dažādi ierobežojumi. Vienkārši spēļu demo pirms pirkšanas, nu ļoti gribētos pamēģināt. Vēl: Cik esmu sapratis, Latvija nav Live Gold support'ēta valsts, vai tas nozīmē ka iegādājoties Gold memberšipu (lai spēlētu spēles onlainā) es to nevarēšu reģistrēt, ja dzīvesvieta ir Latvija? Vispār, kāds varētu sīkāk pastāstīt par tiem reģioniem etc, jo daudz par šo nezinu.
3. Skaņa. Vai Xbox spēles/pats Xbox atbalsta 5.1 skaņu?
4. Pults Šis ir pavisam noteikti maznozīmīgākais jautājums. Kā Xbox pultij ir ar baterijām, tās nāk komplektā kaut kādas lādējamas? Vai arī bateriju vietā ir akumulators, kā mobilajiem telefoniem etc?
5. *.avi Xbox spēj sagremot pirātiski novilktās filmas, kuras pats esi iecepis diskā?
Un vēl papildus jautājums, kā jūs domājat, teiksim, ja es m79.lv uzzvanītu un pajautātu par pieejamo Xboxu ražošanas datumiem, lai noteiktu kāda viņam ir mātesplate, viņi to noskaidrotu?
Šis tā kā pagaidām būtu viss, ja vēl radīsies jautājumi - kritīšu uz nerviem uzdodot tos. Paldies par atvēlēto laiku, cerams kāds palīdzēs tiks skaidrībā!

Edit: 6. TV Vai uz CRT TV būs normāla kvalitāte? Tā lai teiksim GTA IV var izlasīt visus tekstus etc?
Un vēl neliela piebilde - spēles es pirkšu, tas ir to vērts.