Moderator: ActionMan
|
Playstation Network - not for Latvia?Gribēju uzjautāt tiem kas lieto PS3, vai kāds var ieteikt kādu ideju (vai varbūt kādam ir sanācis), kā var tikt pie maksas stuffa, ko var nopumpēt no PSN (tās mazās spēlītes un papildus contentus citām spēlēm). Cik es zinu un esmu mēģinājis tad Latvija, kā valsts, nav iekš valstu saraksta kad tiek veikta reģistrācija. Bet mūsu kredītkaršu infa zem citām valstīm neder. Vai es maldos?
Kā nopumpēt piemēram Tekken onlain, vai addonus Motostormam ? Ir kādam sanācis? -=GAME not OVER=-
|
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?Ja jau ir , tad jau tas kontents ir kaut kā dabūts uz sava PS3. ActionMan tieši izbraucis uz Lietuvu, bet nu mazliet pacietības un uzzināsi, kā tikt pie kārotā kontenta.
sincerely yours
agressor |
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?Sveiks,
Var, tik jāizveido papildus lietotājs, kurš būtu ar "USA" pierakstu. Tad pieslēdzoties kā jeņķis viņu PSN veikalam var iegādāties spēļukus u.c. produktus ar Latvijas kredītkartēm. Veiksmīgus pirkumus, Res. P.S. Iesaku tur iegādāties spēļuku "Pixeljunk Monsters" , 9.99$ |
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?-=GAME not OVER=-
|
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?UK un US akonti strādā, Japānai gan vajadzēja viņu kredītkarti.
|
|
|
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?sincerely yours
agressor |
|
|
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?Nu ActionMan toč ir pircies. Jāpagaida, kad atnāks un izskaidros.
sincerely yours
agressor |
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?ActionMan ir VISA.
|
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?Hmmm.... es te izlasīju vienā vietā - "UK storaa nenem LV kartes un nu savukaart US add ons nedarbojaas uz EU speeleem..."
Sviests... toč, jābeidz strādāt, jālido mājās un jātestē US account.... mož ies.... -=GAME not OVER=-
|
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?Es pērkos US PSN veikalā ar Hansabankas VISA Classic (reģistrēto adresi kaut kur Kalifornijā norādiju).
|
|
|
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?Karoče, neiet .....
Manu karti US accounts neņem.... Rīt pamēģināšu RU -=GAME not OVER=-
|
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?sincerely yours
agressor |
|
|
|
Re: Playstation Network - not for Latvia?Jaregistrejas ar US adresi un var izmantot tikai VISA CLASSIC.
|
|
ps store registresanasman kautka nesanak registreties store. pie adreses vienalga ko rakstu saka ka nepareizi lai parbaudot. ko man tur rakstit lai aizietu?
|
|
Re: ps store registresanasUK, US, cits PSN store?
|
|
Re: ps store registresanases pats nezinu ps pirkt latvija, un registracija spiedu tikai ok
|
|
Re: ps store registresanasTu nevari piereģistrēties vai nevari piesaistīt kredītkarti savam account ?
PSN - Piepz |
|
Re: ps store registresanaspieregistreties nevaru, vislaik saka ka street adress nepareiza.
|
|
Re: ps store registresanasKad citreiz taisīsi account, tad vismaz paskaties, zem kuras valsts tu to taisi (ASV, Lielbritānija, Japāna utt), nevis spaidi OK it kā lasīt nemācētu.
Nevaru nekādīgi palīdzēt no tevis sniegtā info. PSN - Piepz |
|
Re: ps store registresanashttps://store.playstation.com/accounts/ ... low.action
Ja ar anglu valodu ir problemas tad dari to seit, tas krievu PSN. Pieregistreies var uz PC, tikai jaatceras LOGINu un PASSWORDu. Pec tam uzstaisi uz PS3 jaunu lietotaju un logojies ieksa. Vienigais es nezinu vai varesi onlaina iepirkties. Bet ja gribi vilkt speles no PSN tad noteikti jaregistrejas vai nu US vai nu UK PSN (vienkarsi registracijas sakuma janomaina valsts, respektivi nomainisies ari valoda:). Registreties var ar Latvijas adresi, bet informacija par kreditkarti jauzrada US vai UK adresi (kaut gan neesmu dross, ka tas ir vajadzigs obligati, vienkarsi es ta izdariju). Velu veiksmi! |
|
Re: ps store registresanasUK PSN storē nevar iepirkties, jo nevar piedabūt Latvijas kredītkarti klāt. UK storē viņi pārbauda kredītkarti, vai tā tiešām ir UK.
US PSN storē var iepirkties, tikai ir neliels čakars piejūgt Latvijas karti klāt, bet tas ir izdarāms (pats lietoju). US storē pārbauda tikai adresi, kredītkarti nē, tātad ejam uz Google, atrodam kādu iestādi ASV (restorāns, veikals utt), nokopējam adresi un mēģinam piejūgt karti savam account, lietojot nokopēto adresi. Veiksmi. PSN - Piepz |
|
Re: ps store registresanasesmu laikam US store jo sakuma liku ka valsti US. un pie adreses nedereja mana ista adrese, tur bij jaieraksta kada US pilseta un pareizais post code.
|
|
Re: ps store registresanasadrese ta pofig kada, vaig kadu us pilsetu un pareizu post code un viss.
|
|
Re: ps store registresanasvisa un visa clasic ir vaiens un tas pats
|
|
Re: ps store registresanaskad registre karti beigas jaraksta kartes kods vai kaut kas cits
|
Return to Home / Playstation Network (PSN)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests